Segona publicació de la col·lecció Smartpapers d’Edul@b sobre actitud digital | Edulab

Segona publicació de la col·lecció Smartpapers d’Edul@b sobre actitud digital

netiqueta-web

Som conscients de la imatge que projectem a la xarxa? Volem exposar-hi qualsevol aspecte de la nostra vida o un aspecte concret?  Fins a quin punt cuidem les formes a l’hora de comunicar-nos?

Pretendre controlar al 100% el modelatge de la nostra identitat digital és pràcticament impossible, però sí que podem seguir unes indicacions per intentar que el que volem projectar a la xarxa s’assembli al màxim a la nostra intenció comunicativa.

Actitud digital: cinc elements clau per la participació en la societat digital

La segona publicació de la col·lecció Smartpapers escrita pels investigadors del grup Teresa Romeu, Montse Guitert, Marc Romero i Carles Bruguera, detalla els elements clau per la participació en la societat digital.

Entre d’altres qüestions hi podreu trobar explicat quins aspectes hem de tenir en compte per tal d’esdevenir bons ciutadans digitals; la importància de l’actitud i la reputació digital; i els drets i les normes de convivència bàsiques dels entorns digitals.

Podeu consultar l’Smartpaper “Actitud digital: cinc elements clau per la participació en la societat digital” en aquest enllaç.


16 Comments

  • Entrades recents

  • Etiquetes

  • Arxius

  • Meta