Dos investigadors d'Edul@ab participen en el debat “Global Dialogue on Micro-Credentials" organitzat pel Ministeri Federal d’Educació i Recerca Alemany - Edulab

Dos investigadors d’Edul@ab participen en el debat “Global Dialogue on Micro-Credentials” organitzat pel Ministeri Federal d’Educació i Recerca Alemany


Lourdes Guàrdia i el Marcelo Maina, professors dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, i investigadors del grup de recerca Edul@b de la UOC, presenten una ponència durant el debat. 


Amb motiu del creixent interès que hi ha entorn de les microcredencials, i la voluntat de donar directrius i recomanacions en l’àmbit Europeu per a aquelles institucions que vulguin implementar aquest sistema d’acreditació i reconeixement, el Servei d’Intercanvi Acadèmic d’Alemanya (DAAD), el Bologna Hub i el Ministeri Federal d’Educació i Recerca Alemany van organitzar el dia 23 de juny el debat “Global Dialogue on Micro-Credentials. Initiatives and Perspectives on Small Learning Units from around the World

Per tal de contribuir en aquest debat, la Lourdes Guàrdia i el Marcelo Maina, professors dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, i investigadors del grup de recerca Edul@b de la UOC, van estar convidats a presentar-hi una ponència amb el títol “From academia to workplace: A micro-credentialing methodology for improved recognition of HE employability skills. EPICA Horizon 2020 project pilot at three East African universities” a la sessió “Perspectives and Initiatives from around the World”.

Aquesta ponència és fruit del treball de recerca i innovació realitzat dintre del marc del projecte EPICA Horizon 2020 i també del recent article publicat al IJETHE Journal que porta per títol: A micro-credentialing methodology for improved recognition of HE employability skills 

A continuació podeu veure la infografia creada pels organitzadors, on es poden veure els participants, imatge que representa els temes abordats en el debat general.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta