Dos investigadors d’Edul@ab participen en el debat “Global Dialogue on Micro-Credentials” organitzat pel Ministeri Federal d’Educació i Recerca Alemany


Lourdes Guàrdia i el Marcelo Maina, professors dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, i investigadors del grup de recerca Edul@b de la UOC, presenten una ponència durant el debat. 


Amb motiu del creixent interès que hi ha entorn de les microcredencials, i la voluntat de donar directrius i recomanacions en l’àmbit Europeu per a aquelles institucions que vulguin implementar aquest sistema d’acreditació i reconeixement, el Servei d’Intercanvi Acadèmic d’Alemanya (DAAD), el Bologna Hub i el Ministeri Federal d’Educació i Recerca Alemany van organitzar el dia 23 de juny el debat “Global Dialogue on Micro-Credentials. Initiatives and Perspectives on Small Learning Units from around the World

Per tal de contribuir en aquest debat, la Lourdes Guàrdia i el Marcelo Maina, professors dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, i investigadors del grup de recerca Edul@b de la UOC, van estar convidats a presentar-hi una ponència amb el títol “From academia to workplace: A micro-credentialing methodology for improved recognition of HE employability skills. EPICA Horizon 2020 project pilot at three East African universities” a la sessió “Perspectives and Initiatives from around the World”.

Aquesta ponència és fruit del treball de recerca i innovació realitzat dintre del marc del projecte EPICA Horizon 2020 i també del recent article publicat al IJETHE Journal que porta per títol: A micro-credentialing methodology for improved recognition of HE employability skills 

A continuació podeu veure la infografia creada pels organitzadors, on es poden veure els participants, imatge que representa els temes abordats en el debat general.

You may also like...