Publicat l’informe “Innovating Pedagogy 2022” amb la participació de tres membres d’Edul@b

 

La Universitat Oberta britànica ha publicat l’informe “Innovating Pedagogy 2022“. Un informe que celebra el seu 10è aniversari d’una sèrie anual que explora noves formes d’ensenyament, aprenentatge i avaluació per a un món interactiu, per guiar els professors i els responsables polítics en la innovació productiva.

En el cas concret d’aquest desè informe, es proposa un conjunt d’innovacions que, malgrat que ja estan vigents, encara no han tingut una influència profunda en l’educació. Per l’elaboració de l’informe han participat diversos acadèmics de l’Institut de Tecnologia Educativa que forma part de The Open University del Regne Unit, en col·laboració amb tres investigadors de la Universitat Oberta de Catalunya: Montse Guitert, Marcelo Maina i Albert Sangrà. La proposta disposa una llarga llista d’innovacions pedagògiques que finalment es redueixen a deu, amb el potencial de provocar canvis importants en la pràctica educativa.

Finalment, es tracta de deu esbossos de pedagogies innovadores, a partir d’una revisió d’estudis publicats i altres fonts. Els informes estan destinats a professors, formadors, responsables polítics, consultors educatius, acadèmics, estudiants, investigadors, dissenyadors d’instruccions, desenvolupadors de programari educatiu i tots els que estiguin interessats en la innovació pedagògica i els escenaris futurs d’aprenentatge.

Us podeu descarregar l’informe en aquest enllaç.

 

You may also like...