Tens propostes innovadores sobre competència digital crítica?

 

  • Tens idees d’activitats i programació curricular relacionades amb les competències digitals crítiques o t’agradaria tenir-les?

  • Creus que l’enfocament digital a les escoles i els instituts hauria de canviar i dirigir-se a problemàtiques més actuals?

Si creus que aquestes preguntes van dirigides cap a tu et necessitem per a formar part del nou curs en línia que s’ha creat en el marc del projecte Erasmus+ “DETECT” (Developing Teachers Critical Digital Literacies, https://www.detectproject.eu/) sobre les competències digitals crítiques del professorat de primària i secundària, i que s’ha inclòs dins de la formació permanent del professorat del Departament d’Educació, per tal de fomentar el desenvolupament professional del professorat en competències digitals crítiques.

El podràs trobar en el següent enllaç:
http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-altres-institucions/mes-activitats/

Per tal de crear un vincle real entre el contingut creat en el curs i el desenvolupament del projecte DETECT, en la primera quinzena del mes de juliol volem dur a terme un intercanvi d’idees amb el professorat que ha cursat el SOLET per tal de poder valorar el SOLET i les propostes sobre competències digitals crítiques creades en el marc del SOLET.

T’animes a generar un nou concepte de competències digitals crítiques?

You may also like...