Edul@b participa en la EADTU-ENQA Peer Learning Activity celebrada a Brusel·les

Els dies 21 i 22 de setembre va tenir lloc a Brusel·les la EADTU-ENQA Peer Learning Activity (PLA) sobre assegurament de la qualitat (quality assurance) a l’educació mixta (blended) i en línia.

La Dra. Nati Cabrera, membre del Grup de Recerca Edul@b i directora del Màster Universitari d’Avaluació i Gestió de la Qualitat de l’Educació Superior dels  Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, va participar en l’acte juntament amb més de 45 participants de 18 universitats, 12 agències d’assegurament de la qualitat i 6 organitzacions governamentals.

Els participants van generar un diàleg constructiu al voltant dels aspectes que cal tenir en compte per assegurar la qualitat educativa quan s’adopten aquestes noves formes d’ensenyament, i sobre si hi ha diferències en relació a la formació tradicional.

Al llarg d’aquest Peer Learning Activity (PLA) es van identificar alguns temes que es recolliran en un document de treball que es vol compartir amb la comunitat educativa, governs i agències de qualitat. L’expectativa seria que els resultats d’aquest PLA contribueixin al procés de Bolonya i la seva evolució, i sigui introduït  a la propera reunió de ministres que tindrà lloc a París al 2018.

Totes les presentacions de les sessions poden ser consultades aquí.

You may also like...