Montse Guitert ponent al debat plenari del Senat al voltant de l’apoderament digital

El pròxim dimecres 17 de maig, Dia Mundial d’Internet, la investigadora del grup de recerca Edul@b Montse Guitert participarà al debat plenari sobre “L’apoderament Digital” organitzat pel Comitè d’Impuls del Dia d’Internet al Palau del Senat de Madrid.

En aquest debat plenari s’analitzarà com les tecnologies poden ajudar als col·lectius en risc d’exclusió social a integrar-se en la societat i com poden ajudar a les tasques que desenvolupen les organitzacions que treballen amb aquestes persones.

A banda de Montse Guitert, entre els ponents s’hi troben Padre Àngel García, Felix Serrano, Jorge Cattaneo, Petra Isabell Wenitzky i Álvaro García, tots ells de diverses entitats que desenvolupen diferents projectes per fomentar l’empoderament digital dels més desafavorits.

En aquest acte també es farà entrega del Premi d’Internet 2017 a la Trajectòria Personal al Dr. Andreu Veà, membre del Consell Assessor de Competències Digitals de la UOC.

Trobareu tota la informació sobre la jornada en aquest enllaç.

You may also like...