L’equip d’Edul@b participa a la reunió del projecte CRISS H2020 celebrada a Atenes

Els membres d’Edul@b que formen part del projecte CRISS (Lourdes Guàrdia, Marcelo Maina, Federica Mancini i Pablo Baztán) van participar a la reunió del projecte celebrada del 6 al 8 de febrer a Atenes, Grècia.

L’acte va ser una oportunitat per presentar el desenvolupament dels diferents work packages i discutir temes clau que es preveu abordar en aquest tercer any de projecte, com la certificació i el progrés dels pilots en els diferents països socis.

El primer dia, després de les sessions dedicades als desenvolupaments de les eines tecnològiques, l’equip de la UOC va presentar un resum del treball realitzat al WP3, en relació als resultats obtinguts des de l’última sessió plenària.

El taller que es va realitzar  a continuació i que van coordinar la UOC, DXT i UCL, va servir per recopilar idees sobre possibles escenaris per Magellan, l’eina de creació per a experiències de realitat mixta.

El segon dia es va centrar en els procediments per a obtenir els certificats de la Competència Digital, amb una sessió dedicada a explorar el full de ruta establert per cada partner per al reconeixement dels certificats de CRISS a nivell nacional, en relació a cadascun dels països que forma part del consorci.

A la tarda, els user-partners van presentar els avenços i plans per als pilots, amb un especial èmfasi en el nombre de participants i les accions a realitzar per augmentar la participació.

L’últim dia va incloure l’assaig per a la pròxima revisió de projecte prevista per al març. L’equip de la UOC va presentar el treball realitzat per a l’elaboració del concepte operacional de la Competència Digital del projecte CRISS a l’educació primària i la metodologia seguida per definir els indicadors per avaluar els estudiants de primària, i també va presentar una visió general de l’adaptació dels escenaris d’avaluació de competència (CAS) en aquesta etapa educativa i que has estat elaborats pels professors implicats en el projecte CRISS.

Per a més informació sobre el projecte CRISS: https://www.crissh2020.eu/, https://www.facebook.com/crissh2020/

 

You may also like...