Edul@b participa en el Simposi CRISS H2020

Marcelo Maina, membre del grup Edul@b, va participar en el “Simposi CRISS H2020 sobre Adquisició de Competència Digital a l’aula: l’experiència de les escoles primàries i secundàries a Europa” celebrat el 14 de novembre de 2019 a Càndia (Creta).

L’esdeveniment va ser organitzat pel projecte CRISS, amb el suport de la Comissió Europea en el marc del programa Horizon 2020, amb l’objectiu de compartir els principals resultats del projecte després de gairebé tres anys d’intens treball.

Docents procedents de diferents països europeus van presentar experiències i millors pràctiques després de liderar un pilot a gran escala, que va involucrar a més de 40,000 estudiants, 2.389 mestres i 400 escoles primàries i secundàries de tot Europa.

Maina va presidir la sessió oberta per Airina Volungevičienė, ex presidenta de l’European Distance and E-Learning Network (EDEN), i dedicada a les experiències dutes a terme a les escoles espanyoles.

El simposi va reunir representants de el sector educatiu nacional i internacional, policymakers, investigadors i docents, també amb l’objectiu de debatre sobre el futur de l’adquisició de les competències digitals a l’aula, crear sinergies i explorar les oportunitats per a l’escalabilitat el projecte.

El 13 de novembre, després de l’assaig presencial, Maina també va moderar un Focus group amb un grup de mestres i facilitadors que van participar en el pilot de CRISS. El Focus group va permetre recopilar dades valuoses sobre l’èxit de l’enfocament pedagògic implementat a la plataforma CRISS.

You may also like...