Participació d’Edul@b al “DIGCOMP and ENTRECOMP Stakeholders Event: Inspiring Use and Building Community”

El 12 de maig de la setmana passada, els membres d’Edul@b Marcelo Maina, Montse Guitert, Teresa Romeu i Pablo Baztán van assistir a Brussel·les al “DIGCOMP and ENTRECOMP Stakeholders Event: Inspiring Use and Building Community” organitzat per la Comissió Europea en el marc del desenvolupament del projecte europeu H2020 CRISS (Demonstration of a scalable and cost effective cloud-based digital learning infrastructure through the Certification of digital competences in primary and secondary schools).

Amb participació de representants de diferents països, l’esdeveniment ha estat una bona font d’informació i contactes amb figures clau del desenvolupament de les competències digitals.

DIGCOMP and ENTRECOMP Stakeholders Event

L’esdeveniment es va orientar en dues branques: aplicacions per a la ciutadania en general del DigComp 2.0, tot i que es va centrar molt a l’àmbit educatiu, i emprenedoria amb l’EntreComp, així com en les seves relacions.

Els integrants d’Edul@b van participar a més en una sessió extraordinària a on es va presentar el nou marc de competències digitals pels ciutadans: “Dig.Comp 2.1“, sobre el que varen treballar amb altres participants.

You may also like...