Realitza una estada de recerca postdoctoral sobre educació i TIC al grup de recerca Edul@b!

La Comissió de Recerca i Innovació de la UOC ha aprovat la publicació d’una convocatòria d’oferta de cinc places per realitzar estades de recerca postdoctorals de tres anys a la universitat. Les places s’adrecen a personal docent i investigador postdoctoral especialitzat en qualsevol de les àrees dels grups de recerca de la UOC. El termini per enviar sol·licituds acaba l’1 de març.

Edul@b, grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya (SGR1471) especialitzat en educació i tecnologies digitals, ofereix la possibilitat de realitzar una estada de recerca postdoctoral sobre educació i TIC dins el grup de recerca. Busquem propostes de projectes amb un focus en l’anàlisi dels efectes de la pandèmia en entorns educatius en línia, amb l’objectiu de treure el màxim profit a les tecnologies digitals.

La convocatòria s’adreça a personal investigador que hagi obtingut el títol de doctorat, ja sigui a la UOC o en altres institucions, i que compleixi amb els requisits que s’estableixen a les bases. Les persones amb un títol de doctorat de la UOC han de demostrar haver realitzat una estada postdoctoral en una altra universitat o centre de recerca durant un període mínim de dos anys.

Pots ampliar la informació sobre la convocatòria i les seves bases en aquest enllaç.

You may also like...