Edul@b participa a la conferència CECIIS 2017 organitzada per la Facultat d’Organització i Informàtica de la Universitat de Zagreb

Els dies 27, 28 i 29 de setembre va tenir lloc a Varaždin, Croàcia, el congrés Central European Conference on Information and Intelligent Systems (CECIIS) organitzat per la Facultat d’Organització i Informàtica de la Universitat de Zagreb.

En aquesta ocasió el grup de recerca Edul@b, representat per Lourdes Guàrdia i Marcelo Maina, ha presentat una comunicació titulada ‘Digital Competence Assessment System: Supporting teachers with the CRISS platform’ a la sessió ‘Education and Learning Analytics’.

La presentació s’ha centrat en el Sistema d’Avaluació de la Competència Digital (DC) per a escoles de Primària i Secundària desenvolupat en el marc del projecte europeu H2020 CRISS (Demonstration of a Scalable and cost effective cloud-based digital learning infrastructure through the Certification of digital competences in primary and secondary schools).

El Sistema d’Avaluació es basa en un concepte operatiu validat per experts i usuaris i que comprèn 5 àrees i 12 sub-competències amb criteris d’acompliment i indicadors que puguin guiar els diferents agents que intervinguin en l’avaluació.

La seva implementació dins del currículum escolar s’inspira en l’enfocament de la pedagogia de la integració. Les evidències d’aprenentatge es recolliran mitjançant múltiples mètodes i instruments a través d’un conjunt d’Escenaris d’Avaluació de Competències (CAS) dirigits a avaluar les competències digitals en el seu context.

El Concepte operatiu i el Sistema d’Avaluació s’han presentat com un estàndard robust des del qual avaluar la competència digital i donar suport al procés de certificació.

You may also like...