Tercer webinar obert “Claus per a una avaluació online senzilla i efectiva”

La següent sessió del cicle de webinars  ‘Docencia no presencial de emergenciaporta per títol “Claus per a una avaluació online senzilla i efectiva” i serà impartida de forma virtual per  Nati Cabrera i Maite Fernández el proper divendres 17 d’abril.

En aquest webinar, Nati Cabrera i Maite Fernández, professores dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i investigadores dels grups de recerca Edul@b i Learning, Media & Social Interactions, respectivament, us mostraran que la tecnologia no només pot ser una bona aliada per dur a terme l’acompanyament que el nostre estudiantat necessita, sinó que també ens pot ajudar a donar a l’avaluació un valor afegit que la faci més apropiada, propera i directa.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.

You may also like...