Quart webinar obert “E-activitats per a un aprenentatge actiu”

La següent sessió del cicle de webinars  ‘Docencia no presencial de emergenciaporta per títol “E-activitats per a un aprenentatge actiu” i serà impartida de forma virtual per  Marcelo Maina el proper dilluns 20 d’abril.

En aquest webinar, Marcelo Maina, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC, abordarà com repensar l’aprenentatge per a un context en línia i dissenyar i activitats que fomentin un aprenentatge actiu, el desenvolupament de competències transversals i representin un estímul a la motivació de l’estudiant. Intentarà respondre al següent interrogant: ¿Quins principis i metodologies guien el disseny d’activitats i seqüències d’aprenentatge eficaços en línia? Aprofundirà en estratègies de transició d’allò presencial cap a allò virtual i les il·lustrarà amb exemples i tecnologies apropiades.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.

You may also like...