Segon webinar obert “Disseny de cursos en línia”

Recentment la UOC ha posat en marxa el cicle de webinars ‘Docència no presencial d’emergència‘ amb l’objectiu de donar suport a el professorat que ha d’afrontar el repte d’adaptar la seva activitat pedagògica presencial per realitzar-la virtualment com a conseqüència de la crisi del coronavirus .

Cada un d’aquests webinars s’imparteix en temps real i aborda un aspecte central en el procés de trànsit de l’educació presencial cap a models d’educació en línia pràctics, fonamentats i efectius. Cal inscripció prèvia.

Segon webinar “Disseny de cursos en línia”

La següent sessió del cicle de webinars porta per títol “Disseny de cursos en línia” i serà impartida de forma virtual per Lourdes Guàrdia el proper dimecres 15 d’abril.

En aquest webinar, Lourdes Guàrdia, professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, ens donarà pautes que ajudin als/les mestres i professors/es, docents en general, perquè puguin organitzar l’acció de disseny des d’una mirada holística; des de les competències, a les activitats i recursos d’aprenentatge, l’avaluació i les eines tecnològiques necessàries, per tal d’obtenir un disseny del curs que compleixi aquests criteris d’adequació i qualitat.

Recupera el primer webinar “Ensenyar i aprendre en línea: superant la distància social”

La sessió que va obrir el cicle de webinars va portar per títol “Ensenyar i aprendre en línia: superant la distància social” i va ser impartida per Albert Sangrà el passat dimecres 8 d’abril. A continuació compartim el vídeo del webinar:

You may also like...

1 Response

  1. 21 abril, 2020

    […] professora de l’UOC Lourdes Guàrdia, al Webinar «Disseny de cursos en línia«, del 14 d’abril de l’any dels nostre confinament […]