L’estudiant de Brasil Ketia Kellen guanya un premi per la seva recerca en educació en línia

L’estudiant de doctorat, Ketia Kellen Araújo da Silva, de Brasil que va realitzar una etapa del doctorat juntament amb el grup Edul@b al 2017, sota la tutela de Teresa Romeu, amb l’objectiu de profunditzar els estudis en relació a la temàtica de les Competències Digitals, va rebre el segon lloc en el Premi ABED de Recerca i Innovació 2018 en la categoria Recerca Científica a Brasil.

El treball “”Modelo de Competencias Digitales para Alumnos de la Educación a Distancia: MCOMPDIGEAD” va ser el resultat de la tesi i va comptar amb la col·laboració de les professores Montse Guitert i Teresa Romeu del grupo EduL@b.

La informació sobre el resultat es pot trobar en el següent enllaç.

You may also like...