Call to action: ¡Fes funcionar els teus MOOCs a EMMA de forma gratuïta!

EMMA 1

El projecte EMMA està convocant una crida a possibles nous proveïdors MOOC que desitgin fer funcionar els seus MOOCs en un nou entorn multilingüe de forma gratuïta. Les sol·licituds per participar en aquesta emocionant experiència educativa s’han d’enviar abans del 30 de maig.

El projecte EMMA

Avui en dia, ja no hem de desplaçar-nos a un centre d’ensenyament “físicament” per participar en un curs d’aprenentatge: els cursos oberts massius en línia, o MOOCs per abreviar, s’han convertit en una pràctica educativa excepcional utilitzada per les institucions docents de tot el món.

EMMA t’ofereix l’oportunitat d’experimentar amb MOOCs sense cap tipus de despesa. Per participar en el procés de selecció, els proveïdors potencials MOOC han d’omplir el formulari de sol·licitud en aquesta direcció. La data límit per enviar la sol·licitud és la mitjanit del 30 de maig.

El comitè d’avaluació d’EMMA farà una selecció entre les sol·licituds presentades. Els criteris de selecció inclouen la reputació del mestre/experts/ institució afiliada a una disciplina, la relació aprenentatge/professional o comunitats epistèmiques, i el nombre d’idiomes en el qual s’entregarà el MOOC.

Hosting gratuït a EMMA

Els MOOCs seleccionats gaudiran de l’allotjament gratuït a la plataforma EMMA i de l’ús d’un conjunt d’eines innovadores per la traducció automàtica de: vídeos i textos de les lliçons, assignació de companys, llibres de text dels estudiants i caixa d’eines, learning analyitics, seguiment, i ad hoc de creació d’enquestes.

Els proveïdors seleccionats es beneficiaran d’un seguit de serveis professionals de comunicació per millorar la captació d’estudiants i d’una forta visibilitat institucional. També tindran l’oportunitat de convertir-se en part d’una comunitat de proveïdors de MOOC que estan disposats a compartir coneixements i experiència i oferir suport.

L’allotjament gratuït per a MOOCs seleccionats estarà garantida fins al maig de 2017. Anima’t a participar, envia la teva proposta MOOC!

You may also like...