Participació d’Edul@b a la reunió del projecte europeu CODUR celebrada a Gènova

Els dies 8 i 9 de juny, els membres d’Edul@b Albert SangràMontse Guitert y Federica Giardina, ajudant de recerca del projecte europeu CODUR, van viatjar a Gènova (Itàlia) per assistir a la reunió internacional del projecte europeu Erasmus + CODUR (Creating an Online Dimension for University Rankings).

Els socis del projecte Open University (Regne Unit), el Consiglio Nazionale della Ricerca – Istituto delle Tecnologie Didattiche  (Itàlia) i la Universitat Oberta de Cataluña (UOC) van discutir aspectes de l’organització del Multiplier Event prevista per l’agost del 2017. Durant la segona part del dia els socis van presentar els resultats de l’Intellectual Output I01 amb una primera revisió d’indicadors i l’estat de l’art de l’educació en línia. En la segona part del dia i el segon d’ells, va ser discutida l’estudi Delphi, trobant una definició compartida de l’Institució d’Educació en Línia.

Durant la reunió es va presentar el lloc web del projecte (http://codur.research.uoc.edu/) i es van analitzar els principals aspectes de la difusió i la comunicació.

Pròxims passos

L’equip del CODUR treballarà en els pròxims mesos per dissenyar i llançar l’estudi Delphi i presentar alguns dels seus resultats durant el Multiplier Event després de setembre en vista de l’inici de l’Intellectual Output IO2 en el que els socis elaboraran directrius per integrar mètriques de garantia de qualitat en l’educació en línia en el rànquing U-Multirank, el qual compta amb el recolzament de la UE.

You may also like...