Edul@b recorda la figura de Carles Capdevila pel seu impacte en l’educació a Catalunya

Des del grup de recerca Edul@b lamentem la mort del periodista Carles Capdevila als 51 anys víctima d’un cancer i en recordem el seu impacte en l’educació a Catalunya, des de la seva doble vessant de periodista i divulgador.

Capdevila era una figura ampliament coneguda per les seves aparicions als mitjans de comunicació, conferencies i llibres, en els quals acostumava a parlar sobre l’educació als fills, sempre des d’un prisma humorístic.

Algunes de les publicacions més destacades en les quals el periodista ha combinat educació, difusió i humor han estat Educar millor (2015), un recull d’onze entrevistes a personalitats del món de l’educació, i La vida que aprenc (2017), un recull de 130 articles publicats en els últims anys pel periodista, molts d’ells centrats en l’àmbit educatiu.

També va ser fundador del diari Ara, el qual va dirigir des del seu naixement al 2010 fins al 2015, i en el qual publicava una columna diària on compartia tant les seves opinions sobre l’actualitat periodística actual com les seves experiències personals.

Una de les últimes activitats professionals de Capdevila va ser el reeixit i viral monòleg “Educar con humor”. Tot seguit el podeu visualitzar:

You may also like...