Edul@b coordina el projecte europeu CODUR per tal d’establir indicadors mundials per la mesura de l’educació en línia

codur-post

La UOC i la Open University del Regne Unit, dues de les universitats en línia més importants d’Europa, s’alien per desenvolupar el projecte europeu Creating an Online Dimension for University Rankings (CODUR), coordinat pel grup Edul@b i el qual compta amb la col·laboració del centre de recerca Consiglio Nazionale della Ricerca – Istituto delle Tecnologie Didattiche d’Itàlia per tal de validar de forma externa els resultats obtinguts.

CODUR té com objectiu generar un conjunt de criteris de qualitat europeus i indicadors que permetin mesurar la dimensió mundial de l’educació en línia i generar directrius per la integració d’aquestes mètriques d’educació en línia en el rànquing U-Multirank; el rànquing universitari creat a Europa amb el propòsit de contribuir al desenvolupament d’una classificació multidimensional.

El projecte CODUR

CODUR neix amb la intenció de proporcionar la nova dimensió “centres d’ensenyament en línia” per tal d’integrar-la al rànquing U-Multirank i elaborar directrius per tal de millorar el desenvolupament de les institucions en línia.

A més, també es volen aconseguir diversos resultats intangibles, com l’augment en la reputació de les institucions associades, l’augment d’oportunitats d’aprenentatge de qualitat pels estudiants d’Europa i del món, i la millora de la reputació de l’educació en línia.

You may also like...