Disponible per consulta la tesi “La integración de las Tecnologías Digitales en los centros educativos: actores y prácticas. Tres estudios de caso” de la doctora M. Azucena Vázquez

Ja està disponible per la seva consulta en obert la tesi de la doctora M. Azucena Vázquez Gutiérrez titulada “La integración de las Tecnologías Digitales en los centros educativos: actores y prácticas. Tres estudios de caso”. La tesi va ser dirigida per la doctora Montse Guitert Catasús, Investigadora Principal del Grup Edul@b.
L’objectiu d’aquesta tesi és identificar factors susceptibles d’afavorir la integració de les tecnologies digitals en els centres educatius mitjançant l’anàlisi d’escenaris i pràctiques tot incorporant-hi la visió dels actors principals (docents i alumnes) amb la finalitat de fer propostes transferibles a altres realitats. Mitjançant tres estudis de cas i l’aplicació d’un mètode mixt en el qual les dades qualitatives han estat abordades amb informació quantitativa, s’han tractat aspectes clau sobre les estratègies organitzatives i metodològiques que s’estan desenvolupant als centres educatius per afavorir la integració de les tecnologies digitals, integrant la percepció d’alumnat i professorat sobre les oportunitats i limitacions d’aquests processos. Paral·lelament, també s’han explorat les pràctiques educatives en què s’afavoreix la competència digital dels alumnes, tot identificant quins elements contextualitzats en aquestes pràctiques s’han vist empoderats per la integració de les tecnologies digitals.
És possible consultar la tesi des dels següents espais acadèmics:
  • O2 de la Universitat Oberta de Catalunya:


  • Tesis Doctorals en Xarxa:

https://www.tdx.cat/handle/10803/668811

You may also like...