Setè webinar obert "La mediació educativa i tecnològica en el desenvolupament de competències bàsiques" - Edulab

Setè webinar obert “La mediació educativa i tecnològica en el desenvolupament de competències bàsiques”

La següent sessió del cicle de webinars ‘Docencia no presencial de emergencia‘ porta per títol “La mediació educativa i tecnològica en el desenvolupament de competències bàsiques” i serà impartida de forma virtual per Toni Badia el proper dilluns 27 d’abril.

En aquest webinar, Toni Badia, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i investigador del grup de recerca GLiCom de la UPF, tractarà de donar algunes pautes generals i altres més específiques sobre com el mestre / a-professor / a pot continuar sent el mediador d’l’aprenentatge de l’estudiant, tant per ajudar a construir nous coneixements com per promoure el desenvolupament de les competències bàsiques.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta