L’EDEN Research Workshop des de la perspectiva d’una estudiant de doctorat d’Edul@b

adg-11-e1420435094779

Post de Nicole Christen (Estudiant de doctorat d’Edul@b)

Des del punt de vista de l’estudiant, un dels reptes de l’aprenentatge en línia a nivell de doctorat és el de la construcció de relacions i el contacte en línia amb altres estudiants del mateix àmbit. L’EDEN Research Workshop ha resultat ser una experiència valuosa, no només pels continguts que s’ofereixen, sinó també per les oportunitats de connexió i intercanvi d’idees entre els investigadors que estan començant i els investigadors amb experiència en el camp de l’educació a distància. Com a investigadora en un estadi primerenc, la retroalimentació que he rebut i les discussions que he tingut amb altres investigadors m’han proporcionat una comprensió més rica del procés que estic emprenent en la meva investigació.

Després del taller EDEN a Oldenburg, Alemanya, he viatjat a Barcelona per visitar la UOC i reunir-me amb el grup Edul@b. Un cop més, l’experiència de presentar la meva investigació al grup, aquest cop cara a cara, ha possibilitat la discussió profunda del meu pla d’investigació. La generació de noves idees i perspectives ajudarà a donar forma al meu estudi d’investigació.

Això ha tornat a posar de manifest la importància de la creació de xarxes i la construcció de relacions com a part de l’experiència de doctorat. I és que els programes de doctorat en línia són essencials per els estudiants que, com jo, no serien capaços d’altra manera de seguir una carrera d’investigació, degut a les limitacions dels programes tradicionals de doctorat. Dit això, després de les meves experiències durant les últimes dues setmanes, recomano que els estudiants en línia prioritzin l’assistència a conferències i aprofitin qualsevol oportunitat per reunir-se amb els seus col·legues en persona.

You may also like...