Vuitè webinar obert “Treu-li el màxim profit al feedback”

La següent sessió del cicle de webinars ‘Docencia no presencial de emergencia‘ porta per títol “Treu-li el màxim profit al feedback” i serà impartida de forma virtual per Teresa Guasch i Anna Espasa el proper dimecres 29 d’abril.

En aquest webinar, Teresa Guasch, directora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i Anna Espasa, professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i investigadores del grup de recerca EdOnline, es centraran en: què ha de contenir el feedback, com ha de donar-se (estratègies i metodologies), en quin moment, i sobretot, com impliquem als nostres estudiants perquè aprofitin el feedback (de mestre / professor, dels seus companys, o d’altres agents) i per tant, ells siguin els veritables protagonistes d’aquest procés de feedback.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.

You may also like...