Setè webinar obert “La mediació educativa i tecnològica en el desenvolupament de competències bàsiques”

La següent sessió del cicle de webinars ‘Docencia no presencial de emergencia‘ porta per títol “La mediació educativa i tecnològica en el desenvolupament de competències bàsiques” i serà impartida de forma virtual per Toni Badia el proper dilluns 27 d’abril.

En aquest webinar, Toni Badia, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i investigador del grup de recerca GLiCom de la UPF, tractarà de donar algunes pautes generals i altres més específiques sobre com el mestre / a-professor / a pot continuar sent el mediador d’l’aprenentatge de l’estudiant, tant per ajudar a construir nous coneixements com per promoure el desenvolupament de les competències bàsiques.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.

You may also like...