Tercer webinar obert "Claus per a una avaluació online senzilla i efectiva" - Edulab

Tercer webinar obert “Claus per a una avaluació online senzilla i efectiva”

La següent sessió del cicle de webinars  ‘Docencia no presencial de emergenciaporta per títol “Claus per a una avaluació online senzilla i efectiva” i serà impartida de forma virtual per  Nati Cabrera i Maite Fernández el proper divendres 17 d’abril.

En aquest webinar, Nati Cabrera i Maite Fernández, professores dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i investigadores dels grups de recerca Edul@b i Learning, Media & Social Interactions, respectivament, us mostraran que la tecnologia no només pot ser una bona aliada per dur a terme l’acompanyament que el nostre estudiantat necessita, sinó que també ens pot ajudar a donar a l’avaluació un valor afegit que la faci més apropiada, propera i directa.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta