El projecte europeu Erasmus + CODUR coordinat pel grup de recerca Edul@b és presentat en el Consell Africà d’Educació a Distància - Edulab

El projecte europeu Erasmus + CODUR coordinat pel grup de recerca Edul@b és presentat en el Consell Africà d’Educació a Distància

Del 22 al 23 de març del 2018 ha tingut lloc a Beira, Moçambic, la reunió del Comitè Directiu i de la Junta Executiva del Consell Africà d’Educació a Distància (ACDE), en el qual ha estat invitat el coordinador del projecte europeu Erasmus + CODUR, el professor Albert Sangrà. El projecte CODUR és coordinat pel grup de recerca Edul@b.

En aquestes reunions s’ha presentat l’estat de desenvolupament dels criteris i indicadors del CODUR i el feedback rebut ha estat molt positiu. Les universitats africanes obertes, a distància i en línia s’enfronten als mateixos problemes que qualsevol altra universitat en línia en el món: la falta de visibilitat, les preocupacions sobre la qualitat de la seva oferta educativa i altres consideracions en relació als rànquings universitaris.

Les universitats a Àfrica s’estan movent ràpidament cap a l’educació oberta i en línia com una forma d’ampliar l’educació superior en tot el continent. Hi ha una preocupació, a més, per proporcionar educació d’alta qualitat. Com agents necessaris per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) de la ONU, les universitats a Àfrica han acollit amb satisfacció una iniciativa com és la del CODUR per tenir criteris i indicadors de mesurament de la seva qualitat i directrius que recolzin a qualsevol universitat oberta i en línia per avançar cap a estàndards més alts de qualitat en la provisió d’educació superior.

En el marc de les reunions s’han tingut converses molt interessants amb el Pof. Abdel Raouf Abbas, president d’ACDE i el Prof. Rotimi Ogidan, director executiu d’ACDE, així com amb diversos vicerectors universitaris.

Finalment, s’ha acordat comunicació i actualitzacions continues sobre el projecte, així com assessorament i recolzament estratègic a fi de fer que l’educació en línia d’alta qualitat creixi i sigui més visible també en el continent africà, on CODUR ja compte amb un soci associat (Universitat de Sudàfrica, UNISA).


20 Comments

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta