Edul@b s’afiança com a grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya

Un cop resolta la convocatòria per donar suport a les activitats dels grups de recerca SGR 2017-2019, coordinada per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), el grup de recerca Edul@b de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha tornat a consolidar-se com a Grup de Recerca Reconegut i Finançat per la Generalitat de Catalunya amb el codi 2017 SGR 1471.

L’objecte de la convocatòria SGR 2017-2019 és donar suport als grups que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l’objectiu d’impulsar la seva activitat i l’impacte científic, econòmic i social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca.

Aquest consolidament afiança l’activitat de recerca d’Edul@b, que ja havia aconseguit ser reconegut al 2014 com a grup consolidat per la Generalitat de Catalunya, amb el codi 2014 SGR 1174, i, anteriorment, havia estat reconegut com a grup emergent al 2009 amb el codi 2009 SGR 591.

You may also like...