Com produir un MOOC per EMMA i augmentar el seu impacte

Sense títol

T’agradaria saber més sobre com potenciar la diversitat a través del multilingüisme en els teus MOOCs? Estàs interessat en trobar la manera d’enriquir la teva oferta d’aprenentatge a través d’un ús innovador dels vídeos? Ets capaç d’utilitzar els mitjans socials per impulsar efectivament l’impacte del teu curs en línia?

Una sèrie de Webinars sobre com produir un MOOC per EMMA i augmentar el seu impacte

Aquests i d’altres molts temes estan en el centre d’una sèrie de webinars produïts per EMMA amb l’objectiu de proporcionar informació i recolzament a les persones i institucions interessades en l’execució d’un MOOC per preparar i publicar els seus MOOCs a EMMA.

En el seu conjunt, aquests seminaris en línia proporcionen una bona visió de l’escena MOOC actual. Trobareu la sèrie completa a la pàgina web d’EMMA:

http://project.europeanmoocs.eu/project/get-involved/webinar- series/

You may also like...