Participació d’Edul@b al “III Encuentro Internacional de Maestros Investigadores” organitzat per la Universidad del Norte de Colòmbia - Edulab

Participació d’Edul@b al “III Encuentro Internacional de Maestros Investigadores” organitzat per la Universidad del Norte de Colòmbia

El passat 21 i 22 de juliol, Albert Sangrà, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, director acadèmic de la Càtedra UNESCO en Tecnologia i Educació per al Canvi Social i membre del grup de recerca Edul@b, ha participat en el “III Encuentro Internacional de Maestros Investigadores” organitzat per la Universidad del Norte de Barranquilla, Colòmbia.

La trobada ha tingut com a objectiu principal reflexionar sobre els espais de formació i actualització docent que contribueixen a la millora educativa i la millora dels processos pedagògics a l’aula. Durant la jornada, s’han portat a terme panells d’experts, espais de reflexió i conferències per part tant de convidats internacionals com de diferents regions de Colòmbia.

Desenvolupament professional docent: investigant des de les ecologies d’aprenentatge

El professor Sangrà ha portat a terme la conferència inaugural de l’acte, titulada “Desenvolupament professional docent: investigant des de les ecologies d’aprenentatge”, la qual ha abordat, entre d’altres aspectes, el repte dels professors per no quedar-se obsolets en la seva manera d’ensenyar en un món que canvia constantment.

Per a Sangrà, l’anàlisi des de les ecologies d’aprenentatge pot donar informació valuosa sobre conèixer com els estudiants prenen les seves decisions, i per tant, què és el que més els pot interessar i què és el que millor poden assumir.

Podeu trobar més informació de la participació del professor Sangrà en el següent enllaç:

http://www.uninorte.edu.co/web/grupo-prensa/noticia?articleId=12946043&groupId=73923


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta