Albert Sangrà és entrevistat per la RED Televisión de Colòmbia per parlar sobre l’estat actual de l’educació en línia

Del 13 al 16 de juny va tenir lloc el XVI Encuentro Internacional Virtual Educa a Bogotá, Colòmbia, amb l’objectiu de mostrar i debatre experiències entorn a l’educació i els recursos digitals a l’aula, fomentant la investigació sobre aquells recursos tecnològics i mecanismes que permetin la incorporació de les TIC als sistemes educatius de Colòmbia, Amèrica Llatina i el Càrib.

En motiu de la participació a la trobada d’Albert Sangrà, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, director acadèmic de la Càtedra UNESCO en Tecnologia i Educació per al Canvi Social i membre del grup de recerca Edul@b, el professor va realitzar una entrevista per “Informativo Noticias” de RED TV de Colòmbia, on va comentar l’estat actual de l’educació en línia, amb especial focus en els països llatinoamericans.

En el següent vídeo podeu consultar l’entrevista completa del professor Sangrà:

You may also like...