Trobada d’Edul@b amb el professor Curtis Bonk de la Universitat d’Indiana | Edulab

Trobada d’Edul@b amb el professor Curtis Bonk de la Universitat d’Indiana

El passat 21 de juny, el grup de recerca Edul@b va organitzar una trobada a Barcelona entre els investigadors del grup Nati Cabrera, Lourdes Guàrdia i Marcelo Maina, i de la UOC Maite Fernández, i el també investigador i professor Curtis Bonk, de la Universitat d’Indiana.

El professor Bonk, com a expert en Open Education i, especialment, en MOOCs, inicialment es va interessar per la darrera publicació d’un dels membres del grup, Nati Cabrera, Examining MOOCs: A comparative study among educational technology experts in traditional and open universities, a la revista IRRODL, així com en les possibles connexions amb les investigacions i les publicacions que es duen a terme actualment.

Posteriorment, el professor també es va mostrar interessat en conèixer la UOC i, concretament en l’activitat d’Edul@b en relació a les Learning Ecologies. Els investigadors van aprofitar per parlar i intercanviar opinions sobre les noves tendències en l’educació a distància i online, l’estat actual dels MOOCs i l’educació oberta.

La trobada va ser molt profitosa i tant el professor Bonk com els membres d’Edul@b van mostrar el seu interès en portar a terme futures col·laboracions en forma de projectes i publicacions conjuntes, així com de noves trobades.


18 Comments

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta