Benvinguts al nou blog d’Edul@b!

Foto Grup

Al grup d’investigació d’Edul@b estem d’enhorabona: estrenem nou blog, amb nou disseny i continguts!

A partir d’ara ens podràs trobar a aquí, on podràs consultar -entre d’altres qüestions- informació pràctica referent al grup (línies d’investigació, investigadors, projectes, tesis), noticies, articles, continguts propis i més.

El nou blog pretén ser un espai de comunicació i intercanvi fluid de coneixement digital, i neix amb la voluntat de crear una xarxa virtual activa entre aquells interessats en el nostre objectiu de recerca principal: la investigació dels usos i les aplicacions de les TIC per la transformació i millora de la pràctica educativa.

A més, l’espai digital d’Edul@b està connectat al compte de Twitter del grup i als comptes dels seus investigadors, així que us animem a seguir-nos, a subscriure-us a les novetats del blog mitjançant el formulari de subscripció i a posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o suggeriment que tingueu.

Us hi esperem!

You may also like...