Inici del projecte I+D amb participació d’Edul@b “Com aprenen els millors docents universitaris en l’era digital: impacte de les ecologies d’aprenentatge en la qualitat de l’ensenyament” | Edulab

Inici del projecte I+D amb participació d’Edul@b “Com aprenen els millors docents universitaris en l’era digital: impacte de les ecologies d’aprenentatge en la qualitat de l’ensenyament”

El passat dimarts 16 de maig del 2017 va tenir lloc a la Corunya la reunió per donar inici als treballs relatius al projecte I+D “Com aprenen els millors docents universitaris en l’era digital: impacte de les ecologies d’aprenentatge en la qualitat de l’ensenyament ” (ECO4LEARN-HE), coordinat per la Dra. Mercedes González Sanmamed (Universitat de la Coruña), amb la participació de 6 altres universitats espanyoles.

La UOC participa a través del grup de recerca Edul@b, amb els investigadors Albert Sangrà, Lourdes Guàrdia i Nati Cabrera.

Com aprenen els millors docents universitaris en l’era digital: impacte de les ecologies d’aprenentatge en la qualitat de l’ensenyament

El projecte ECO4LEARN-HE té com a finalitat millorar la qualitat de l’ensenyament en l’educació superior. A partir de la identificació dels processos d’actualització del professorat universitari considerat excel·lent i les repercussions en les seves formes d’ensenyament, es tractarà d’identificar models exemplars de desenvolupament professional transferibles a altres docents, així com pautes per optimitzar les ofertes de formació i, gràcies a això, propiciar un increment de la qualitat en la universitat.

Tenint en compte les característiques de l’actual era digital, es prendrà com a marc conceptual i operatiu la idea d’ecologia d’aprenentatge, entesa com els entramats de contextos i elements, de diversa natura, amb o sense base tecnològica, que les persones utilitzen i gestionen per la seva formació. S’amplien així les investigacions del projecte anterior Eco4Learn.


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta