Participació d’Edul@b a la reunió inicial del projecte europeu H2020 CRISS celebrada a Atenes | Edulab

Participació d’Edul@b a la reunió inicial del projecte europeu H2020 CRISS celebrada a Atenes

unnamed

Els dies 26 i 27 de gener de la setmana passada, els membres d’Edul@b Lourdes Guàrdia, Marcelo Maina, Montse Guitert i Teresa Romeu van viatjar a Atenes per assistir a la reunió inicial del projecte europeu H2020 CRISS (Demonstration of a scalable and cost effective cloud-based digital learning infrastructure through the Certification of digital competences in primary and secondary schools).

Un cop revisats tots els Work Packages i decidits els temes organitzatius durant el primer dia de reunió, el segon dia es va orientar a establir els fonaments del marc pedagògic i metodològic, i discutir sobre els pilots on s’avaluarà la solució de d’avaluació i certificació.

En aquest sentit,  la CRISS core solution està composada per un conjunt de serveis i experiències d’aprenentatge en el context de les competències digitals i el portfoli curricular digital. La solució proposada pel projecte es divideix en dos components principals: “Solució Principal”, on s’agreguen les principals solucions TIC tecnològiques i serveis oferits a l’usuari final, i la “Solució Analítica” que és un component de suport que ofereix una avaluació en temps real basat en tecnologies avançades (Big Data i Data Analytics).

La pròxima reunió del projecte CRISS es celebrarà a Barcelona els dies 16 i 17 de Març a la UOC i serà organitzada per Edul@b.


 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscription

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Arxius

 • Meta