Membres d’Edulab guanyen el Best Research Paper Award en la 12a edició de l’EDEN’s Research Workshop

Les doctorandes del grup de recerca Edul@b Estel Paloma i Dragana Kupres, finalistes al Best Research Paper Award del 12th EDEN’s Research Workshop que va tenir lloc a Dubrovnik (Croàcia) els dies 19 i 20 de setembre. 

L’article guanyador va ser «Designing an Assessment Model of Entrepreneurship Competence for the Promotion of Sustainability in Compulsory and Post-Compulsory Education» de les autores Estel Paloma, Lourdes Guàrdia i Marian Buil.

L’article de Dragana Kupres, Nati Cabrera i Albert Sangrà, el qual també optava al premi com a finalista, és Digital Maturity and Educational Leadership as a support to transformative, inclusive, visionary effective and accountable process of education

La doctoranda Estel Paloma està fent una recerca en el marc del Pla de doctorats industrials finançats per la Generalitat de Catalunya i en el context de l’Escola Pia de Mataró, i Dragana Kupres fa el doctorat en el Programa de Doctorat en e-learning de la UOC i en el context escolar de Croàcia, en el que aprofundeix en relació amb els lideratges que promouen una efectiva maduresa digital d’aquests. Els articles presentats són fruit dels avenços de les tesis doctorals que estan realitzant i en què presenten alguns dels resultats obtinguts. 

Enhorabona a les doctorandes i als seus directors/es de tesi!

You may also like...