Delsa Silva Amino Cufuna Rep la Beca Joan Oró (FI) 2024

Delsa Silva Amino Cufuna, estudiant del doctorat en Educació i TIC (e-Learning) al grup Edul@b de la Universitat Oberta de Catalunya, ha estat creditora de la beca JOAN ORÓ (FI) 2024 de la Secretària d’Universitats i Recerca del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu Social Plus, juntament amb el projecte Transparent Assessment per Online Learning per Digitally Competent Professors on Josep Maria Duart, membre del grup de recerca Edul@b, és investigador.

La beca Joan Oró dota d’ajuts les universitats públiques i privades del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, les fundacions hospitalàries i les infraestructures científiques i tècniques singulars (ICTS) per a la contractació de personal investigador predoctoral en formació.

Delsa focalitza la seva investigació a “Estratègies Didàctiques en la Creació de Continguts Digitals de Realitat Augmentada per a Docents en Formació d’Educació Primària”, e-learning, investigació qualitativa, transdisciplinarietat i filosofia de l’educació.

You may also like...