Edul@b acull la reunió final del projecte EMMA

Emma 1

Els dies 30 de juny i 1 de juliol del 2016 ha tingut lloc la reunió final del projecte EMMA (European Multi MOOC Aggregator), en el qual participen investigadors del grup Edul@b. A la reunió van assistir representants de les 11 institucions que formen part del projecte amb un doble objectiu: concloure amb les tasques en procés i promoure la sostenibilitat de la plataforma un cop acabat el projecte.

El projecte EMMA (European Multiple MOOC Aggregator) es una acció pilot amb suport de la Unió Europea que desenvolupa una plataforma per allotjar múltiples MOOCs europeus i ofereix un sistema que permet la distribució de cursos online gratuïts en diversos idiomes.

Conferència EDULEARN

Un cop acabada la reunió, alguns investigadors d’EMMA, com els membres d’Edul@b Lourdes Guàrdia i Marcelo Maina, van participar a la conferència EDULEARN, que va tenir lloc els dies 4 a 6 de juliol a Barcelona. EDULEARN es celebra sota el paraigües de “The International Academy of Technology, Education and Development (IATED)”, una organització dedicada a la promoció de l’educació i la cooperació universitària internacional en el camp de la Tecnologia i la Ciència.

En aquest sentit, des d’EMMA es va preparar un workshop en el qual es va presentar no només el projecte, sinó també els resultats obtinguts. En aquest workshop es va reflexionar, entre d’altres qüestions, sobre com representar la diversitat cultural en un entorn educatiu massiu com el dels cursos MOOC; com gestionar el sistema de traducció en cursos MOOC; com gestionar el sistema de traduccions en cursos MOOC multilingües; formes de seguiment de l’alumne en cursos MOOC (registres, qüestionaris, anàlisis de xarxes socials, etc.) i fases d’implementació d’un curs MOOC: decisió, disseny, desenvolupament, entrega i documentació.

Podeu trobar els detalls del workshop aquí.

You may also like...