Els Resultats del Projecte One Publicats en Anglès, Castellà, Italià i Alemany

L’objectiu clar del projecte ONE és augmentar el coneixement mediambiental i les competències de comunicació i col·laboració digital dels líders i el personal de l’ES, per dur a terme projectes multinacionals amb èxit amb UNA única reunió de socis transnacionals. El consorci format per FernUniversität a Hagen, EUCEN, Università Degli Studi di Milano Bicocca, Canice Consulting, Universitat de Jyväskylä i Universitat Oberta de Catalunya va aplicar l’objectiu esmentat anteriorment al projecte amb una única reunió transnacional a Hagen el juny de 2022.

Els resultats del projecte ja estan disponibles a través del lloc web oficial d’ONE Project en anglès, espanyol, italià i alemany. Inclou materials com ara Business Case for ONE Meeting Projects, Virtual Collaboration Toolkit i One Meeting Guide. A continuació trobareu una breu descripció de cadascun d’ells i els materials enllaçats:

  • Business Case for ONE Meeting Projects: un informe (document) d’alt perfil amb materials de suport com ara un resum executiu, vídeos animats explicatius i infografies que consciencian sobre la importància d’introduir més reunions virtuals/remotes i reduir l’impacte ambiental de les reunions de socis transnacionals. .
  • ONE Virtual Collaboration Toolkit: després d’una àmplia auditoria de programari i eines de reunions, planificació de projectes, creativitat i col·laboració, mostrem el millor del conjunt d’eines amb una guia pràctica sobre com integrar-los i treure’n el màxim profit.
  • ONE Meeting Guide: una guia pràctica que complementa la primera sortida, presentant una estratègia pas a pas per convertir els vostres propers projectes en una sola reunió. Analitza els canvis que cal fer i la tecnologia que podeu utilitzar en cada pas de la planificació, implementació, avaluació i seguiment del projecte.
    Més informació sobre The ONE Project, aquí.

You may also like...