Cinquè webinar obert “Eines i recursos imprescindibles per a la docència no presencial”

La següent sessió del cicle de webinars  ‘Docencia no presencial de emergenciaporta per títol “Eines i recursos imprescindibles per a la docència no presencial” i serà impartida de forma virtual per Marc Romero el proper dimecres 22 d’abril.

En aquest webinar,  Marc Romero, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, facilitarà estratègies i criteris perquè els docents puguin buscar i seleccionar les eines i recursos en obert més adequades en funció de la tipologia d’activitats que vulguin realitzar amb els seus estudiants, i que els permetin resoldre-fent més efectiu el seu aprenentatge. Per a això, es durà a terme un recorregut per cercadors i repositoris en obert i es presentaran exemples d’eines i els seus tutorials per poder realitzar un ús immediat en la seva pràctica docent.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.

You may also like...