Resum de l’estada de recerca del doctorand d’Edul@b Mitchell Peters a Edimburg

Propòsit de l’estada de recerca

Després de completar una estada de recerca de 3 mesos al Centre for Research in Digital Education (CRDE) d’Edimburg, crec que és un moment important per reflexionar sobre com ha aportat l’estada en el meu treball, inclòs el que respecta a troballes clau, implicacions i preguntes emergents. La meva intenció al treballar a Edimburg com a investigador visitant va ser experimentar in situ una altra realitat acadèmica, construir una xarxa profesional i participar en una comunitat de pràctica de recercaires en l’àmbit de l’educació digital. El meu objectiu rea aprofitar les oportunitats de formació i col·laboració disponibles a través de tallers, grups de lectura, seminaris i reunions. Un objectiu clar va ser aprofitar el CRDE com una oportunitat per començar l’anàlisis de dades i la redacció d’informes dins d’un context acadèmic diferent després de completar una fase de recollida de dades de 5 mesos que va acabar al juliol de 2018. En aquest sentit, vaig obtenir una guia i feedback informals, mentre vaig tenir l’oportunitat de presentar el meu treball i obtenir valiosa informació de col·legues i experts amb un objectiu clar.

Un dels principals beneficis d’una estada de recerca és interactuar amb una comunitat acadèmica diferent i una realitat més enllà de la pròpia institució, així com conèixer les pràctiques i perspectives disciplinàries (o interdisciplinaries) valioses que són úniques de cada context. Per suposat, es pot obtenir motla informació a l’analitzar la comunicación en línia i la presència digital del M.Sc. program in Digital Education. L’estructura del programa, la metodologia d’ensenyament, els resultats de l’aprenentatge del curs i l’enfocament d’avaluació són totalment transparents a través de la petjada digital del programa. De la mateixa manera, els membres individuals de la facultat que constitueixen l’equip del programa també són altament visibles en línia; els seus resultats de recerca, els seus feeds de Twitter, blogs i altres activitats digitals poden donar una idea de la identitat i l’ADN del programa de mestratge. De manera similar, una varietat d’artefactes d’aprenentatge dels estudiants són visibles a través de blogs oberts, missatges de Twitter, MOOC i altres espais oberts. Dit això, i això podría ser una tensió central de la recerca purament digital o a distància, hi podríen haver algunes limitaciones per “entendre” i “conèixer” el context i el fenòmen d’un programa a distància?

En aquest sentit, el treball seminal de Lave y Wegner sobre aprenentatge situat i la comunitat de pràctica certament s’ha fet realitat en els últims mesos. Les xerrades informals mentre preparaba te, dinars informals en el saló i reunions més formals i seminaris de recerca m’han brindat una perspectiva més profunda i detallada del programa i dels membres de l’equip de donen forma i influeixen en el disseny i les estructures subjacents, suposats i pràctiques. En aquest sentit, la meva estada m’ha proporcionat un coneiement contextual “ric” que després pot repercutir en la interpretació de les meves dades, les implicacions i la redacció d’informes.

Enfocament de recerca i activitats

En resum, la meva recerca doctoral actual es centra en examinar les experiències d’aprenentatge dels estudiants en l’educació superior a través d’un estudi de diversos llocs i diversos casos. Els programes de postgrau professionals en la intersecció de l’educació i les tecnologies digitals s’han seleccionat en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Espanya, la University of Edinburgh, Regne Unit i la University of Illinois Urbana Champagne, Estats Units, que han esdevingut els entorns de recerca. L’objectiu general és comprendre les relacions complexes i la interacció entre les pràctiques acadèmiques i disciplinàries desenvolupades en escenaris universitàries formals i les pràctiques informals i professionals quotidianes que tenen lloc fora de l’aula. El meu treball es centra en comprendre com els estudiants s’involucren en l’aprenentatge en un continu de contextos, des de formals a informals, a mesura que desenvolupen pràctiques i perspectives acadèmiques valuoses en l’àmbit de l’educació digital. En particular, m’interessa comprendre les estratègies que utilitzen els estudiants per generar oportunitats d’aprenentatge en un context continu de contextos i pràctiques en entorns digitals per recolzar l’aprenentatge acadèmic formal. També em proposo entendre com els estudiants conceben el seu compromís d’aprenentatge en aquests contextos i pràctiques (és adir, quin resultat o impacte podria tenir aquest compromís en la seva pràctica actual o la seva futura pràctica professional?).

Vaig passar gran part del meu temps en el Centre analitzant la majoria de dades qualitatives d’estudis de cas recopilats en 3 llocs de 13 estudiants participants (4 de la Universitat d’Edimburg). Un anàlisi temàtic inicial de l’estructura del programa i els requisits del curs van conduir al desenvolupament d’un protocol d’entrevista i observació recolzat per una perspectiva d’ ecologies d’aprenentatge al llarg de la vida. Dos fases diferents de les entrevistes van examinar les intencions d’aprenentatge en línia, les trajectòries passades i els enfocaments d’aprenentatge dels estudiants a través dels processos d’aprenentatge d’una semana de “treball” típica que pot considerar-se un enfocament “d’esbós”. Les observaciones en línia van seguir a la entrevista inicial per trobar patrons de pràctica i comportament en l’observació d’una gama limitada d’espais oberts com Twitter, LindekIn i llocs web personals o blogs. La segona entrevista va ser dissenyada per corroborar els resultats temàtics de la primera entrevista i les observacion en línia, així com plantejar preguntes de seguiment. Després de la codificació oberta inicial, es va completar un anàlisi de xarxa temàtica (Attride-Stirling, 2001) per intentar sistematitzar l’extracció de les premises d’ordre més baix evidents en el text (temes bàsics), a categories de temes bàsics agrupats per formar “temes d’organització”, amb el fi de construir temes superior que encapsulen els significats principals i la riquesa de les dades en “temes globals”.

La meva experiència al treballar en el Centre for Research in Digital Education m’ha donat una gran perspectiva de les estructures profundes i implícites del programa. A la seva vegada, això m’ha ajudat a comprendre com animar als estudiants a pensar i actuar en l’àmbit de l’educació digital i com les pràctiques i perspectives valorades (inter) disciplinàries poden convergir o divergir en l’àmbit més ampli de l’educació i la tecnologia digital. L’enfocament interdisciplinari de l’equip docent a Edimburg és una característica distintiva del programa, que determina com els estudiants s’involucren de manera crítica en l’àmbit de l’educació digital. Influències com el post-humanisme crític, l’educació i la ciència postdigital, la teoria de les mobilitats, les geografies digitals, el patrimoni cultural digital i l’avaluació multimodal, entre altres, han sustentat les estructures profundes i implícites de CRDE i MSc. en Digital Education. A la seva vegada, aquestes estructures també m’han ajudat a pensar en com els estudiants s’involucren en els seus estudis en contextos i pràctiques, i com les diferències i similituds entre els llocs dels casos i entre els estudiants es veuen afectades per aquestes influències.

Cronologia i activitats per completar el treball de doctorat

Com estudiant de doctorat a temps complet en el meu últim (tercer) any d’estudi, el meu objectiu és presentar la meva tesi abans de l’estiu de 2019. Una vegada que s’ha completat la recollida de dades, actualment estic en les fases finals del disseny de la recerca. El següent pas incourà la interpretació i integració de les dades qualitatives (entrevistes, observació, documentació del programa) i l’anàlisis de dades quantitatives (enquestes). Les fases finals de la interpretació de les dades i la integració dels mètodes, així com la redacció d’informes i l’avaluació de les conseqüències dels resultats es desenvoluparan de gener a juny de 2019. En aquest temps, també espero difondre els resultats inicials i les implicaciones a través de conferències acadèmiques i oportunitats de publicació de revistes. De manera similar, m’agradaria continuar participant en els dos programes amb els que he anat treballant durant tot l’estudi (Universitat d’Edimburg i UIUC) per compartir i difondre els resultats de recerca rellevant quan siguin apropiats (seminaris web, etc.). El futur de l’educació superior en línia continuarà sent un camp accelerat i en ràpida evolució i m’agradaria continuar investigant i preparant professionals que estiguin entenent les potencialitats i oportunitats pel desenvolupament personal i professional a través de l’aprenentatge al llarg de la vida.

You may also like...

19 Responses

 1. 13 gener, 2022

  2prophesy

 2. 14 gener, 2022

  zoom cams gay sex chat https://bjsgaychatroom.info/

 3. 14 gener, 2022

  tucson free local gay only dating sites https://gaypridee.com/

 4. 14 gener, 2022

  live gay chat lines https://gaytgpost.com/

 5. 14 gener, 2022

  free gay chat room https://gay-buddies.com/

 6. 15 gener, 2022

  gay chub dating https://speedgaydate.com/

 7. 29 gener, 2022

  free dragons lair slots https://pennyslotmachines.org/

 8. 29 gener, 2022

  geisha slots on pc https://slotmachinesworld.com/

 9. 3 febrer, 2022
 10. 3 febrer, 2022

  big fish free slots https://slot-machine-sale.com/

 11. 4 febrer, 2022
 12. 4 febrer, 2022
 13. 4 febrer, 2022

  free slots no download https://slotmachinegameinfo.com/

 14. 10 febrer, 2022

  doctoral dissertation help 6th https://buydissertationhelp.com/

 15. 11 febrer, 2022

  what is a dissertation defense like https://dissertationwriting-service.com/

 16. 11 febrer, 2022
 17. 11 febrer, 2022
 18. 12 febrer, 2022

  how long does a dissertation have to be https://dissertations-writing.org/

 19. 12 febrer, 2022