Entrevista a la doctora Meritxell Monguillot sobre les TIC i l’àmbit de l’educació física al blog tiching

La doctora Meritxell Monguillot ha concedit recentment una entrevista pel blog d’educació i TIC tiching. En l’entrevista reflexiona, entre altres qüestions relacionades amb l’educació i les noves tecnologies, sobre què poden aportar les TIC en un àmbit com el de l’Educació Física.

Podeu llegir l’entrevista completa a la doctora Monguillot en el següent enllaç: http://blog.tiching.com/meritxell-monguillot/.

Tesi doctoral en el grup de recerca Edul@b

Meritxell Monguillot va defensar la seva tesi doctoral titulada “Disseny, implementació i avaluació de situacions d’aprenentatge mediades per TIC a l’educació física mitjançant la col·laboració docent” al juny del 2017. La tesis va ser co-dirigida per la investigadora principal d’Edul@b Montse Guitert i el Doctor Carles González Arévalo de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC Barcelona).

La finalitat de la recerca de la tesi es va centrar en com dissenyar situacions d’aprenentatge mediades per TIC en Educació Física mitjançant el treball col·laboratiu docent com a estratègia, a fi de respondre als requisits d’una societat cada vegada més tecnològica, canviant i incerta.

Aquesta recerca està en la línia d’altres estudis que emfatitzen la importància d’una transformació educativa que advoqui per l’aprenentatge competencial, la combinació d’entorns d’aprenentatge, el treball col·laboratiu i la integració de les TIC a l’aula.

You may also like...