L’ús efectiu de Social Media en un MOOC

A1483

Ens complau convidar-vos a formar part de la sèrie de webinars organitzats per EMMA. En aquests webinars es parla amb experts en l’àmbit MOOC sobre diversos temes; inclosos tendències a Europa, bones pràctiques en el disseny MOOC, l’ús de Social Media i vídeos, la creació de MOOCs plurilingües, aprenentatge analític i molt més. La sèrie de webinar també ofereix l’oportunitat d’aprendre com funciona la plataforma EMMA i com pots dissenyar el teu propi MOOC mitjançant EMMA. Uneix-te al quart webinar:

Using Social Media effectively in your MOOC

El Dilluns 24 de maig del 2016 
De 14:00 – 15:00 CET (Comprova la teva zona horària)

El webinar

Els Social Media poden ser molt útils per els proveïdors de MOOC per dos raons diferents però relacionades entre sí. La primera és que els canals de Social Media són de vital importància per atraure als participants cap al MOOC, ja que mostren el contingut i la finalitat del MOOC a un ampli grup de persones interessades o participants potencials. El segon és que durant el MOOC poden proporcionar canals familiars d’interacció per als usuaris i poden ser usats com una forma d’involucrar i connectar a un gran nombre d’usuaris.

Uneix-te a aquest webinar per aprendre més sobre com fer un ús efectiu de Social Media en el teu MOOC!

You may also like...