Participació d’Edul@b a les “I Jornadas de Entornos Personales de Aprendizaje”

mm

El passat 27 d’octubre han tingut lloc les “I Jornadas de Entornos Personales de Aprendizaje” a Múrcia, Espanya. La trobada ha estat organitzada pel Grup d’Investigació de Tecnologia Educativa (GITE) de la Universitat de Múrcia.

A les jornades s’han presentat els resultats del projecte CAPPLE “Competencias para el aprendizaje permanente basado en el uso de PLEs: análisis de los futuros profesionales y propuestas de mejora”, finançat pel Ministeri Espanyol d’Economia i i Competitivitat, i en el qual han participat els investigadors d’Edul@b Marcelo Maina i Lourdes Guàrdia.

Ecologies d’aprenentatge i TIC en el desenvolupament professional docent

En aquestes jornades el Dr. Maina ha presentat, també, la ponència “Ecologies d’aprenentatge i TIC en el desenvolupament professional docent” sobre els resultats del projecte ECO4LEARN, liderat pel grup Edul@b.

L’acte ha possibilitat un debat i intercanvi fructífer entorn als conceptes d’”entorns personals d’aprenentatge” i “ecologies d’aprenentatge”.

Podeu consultar més informació sobre les jornades aquí.

You may also like...