Article: Matriz Conceptual Sobre Usos y Propósitos de los Eportfolios

Lourdes Guàrdia, Marcelo Maina, Elena Barberà and Ivan Alsina, membres de la divisió espanyola de l’EUROPORTFOLIO, han publicat recentment un article titulat “Matriz Conceptual Sobre Usos y Propósitos de los Eportfolios” a la revista Procedia – Social and Behavioral Sciences. Aquest article va ser seleccionat com una de les comunicacions millor valoradoes en el Congrés Internacional Docència Universitària i Educació (CIDUI) celebrat a Tarragona (2-4 de Juliol, 2014).

Aquest article introdueix un marc de referència inicial per l’anàlisi d’ePortfolios, tan en termes de disseny com en propòsits educatius. Aquest marc de referència pot ser utilitzat per aquells interessats en començar a implementar un ePortfolio per primera vegada o aquells interessats en millorar les seves pràctiques actuals.

L’article complet es pot consultar a: http://goo.gl/4QxcRL

You may also like...