II Congrés de competències digitals - Edulab

II Congrés de competències digitals

Diversos membres del grup de recerca Edul@b participaran el proper 18 de febrer al II Congrés de Competències Digitals que enguany té com a títol “Ciutadania digital en temps de pandèmia” i se celebrarà en format virtual. L’esdeveniment està organitzat per la UOC, la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa i la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.

Durant el congrés es debatrà sobre diversos aspectes de la competència digital com els seus marcs de referència, la bretxa digital i les desigualtats, o el benestar i la seguretat digital com aspectes clau per contribuir a el desenvolupament d’una ciutadania empoderada digitalment. L’acte  es complementarà amb tallers pràctics i recursos tecnològics.

El grup de recerca Edul@b tindrà una àmplia participació al congrés:

Podeu consultar el programa complet de l’acte a través d’aquest enllaç i inscriure-t’hi fent clic aquí.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta