Realitza la teva tesi doctoral sobre educació i TIC al grup de recerca Edul@b! - Edulab

Realitza la teva tesi doctoral sobre educació i TIC al grup de recerca Edul@b!

El grup Edul@b, grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya (SGR1471) especialitzat en educació i tecnologies digitals, ofereix places a aquelles persones interessades a realitzar una tesi doctoral dins del grup de recerca. Busquem propostes de tesis doctorals amb un focus en l’anàlisi dels efectes de la pandèmia en entorns educatius en línia, amb l’objectiu de treure el màxim profit a les tecnologies digitals.

L’escola de doctorat de la UOC ofereix dues modalitats per realitzar la tesi doctoral: a temps parcial o mitjançant una beca de doctorat a temps complet de 3 anys de durada.  La tesi pot ser realitzada en català, castellà o anglès. Podeu trobar tota la informació al respecte i sobre el procés d’inscripció a la web de l’escola de doctorat.

El dia a dia d’un doctorand de Edul@b

Ens agradaria compartir el vídeo del doctor Mitchell Peters, el qual va ser doctorant amb beca a temps complert del nostre grup de recerca en la línia d’estudi de les ecologies d’aprenentatge digitals en escenaris d’educació superior en línia. El vídeo és una bona mostra del dia a dia d’un doctorand de la UOC.

Si estàs interessat en realitzar una tesi doctoral amb nosaltres, en el complex panorama educatiu actual, i compleixes els requisits que s’indiquen a la web de l’Escola de Doctorat de la UOC, envia’ns un correu a edulab@uoc.edu amb el teu CV.  

Tens temps fins al 12 de febrer del 2021!


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta