Edul@b participa a la Conferència EDEN 2020 - Edulab

Edul@b participa a la Conferència EDEN 2020

Enguany, la Conferència EDEN 2020, en el seu nou format virtual, va impulsar que els investigadors participessin i compartissin el seu treball sota el lema “Millorant l’experiència humana de l’aprenentatge amb la tecnologia: nous desafiaments per a la investigació en educació digital, oberta, a distància i en xarxa “. Lourdes Guàrdia, Marcelo Maina, Derek Clougher i Federica Mancini, membres del grup Edul@b, van presentar l’article “EPICA: Usant un ePortfoli per reduir l’escletxa d’habilitats d’ocupabilitat a l’Àfrica subsahariana”. El treball en qüestió va ser presentat el 22 d’octubre en el marc de la sessió “Avaluació i Certificació Digital

L’article presenta els resultats d’un estudi exploratori que inclou una revisió de la literatura i una anàlisi de les opinions dels stakeholders (estudiants, professors, empleadors) sobre l’escletxa entre el grau de desenvolupament de les competències d’empleabilitat dels graduats universitaris i de les expectatives dels empleadors a l’Àfrica Oriental. I conclou amb un seguit de recomanacions per a reduir-ne el seu impacte.

En base als resultats, es proposen idees per poder millorar les oportunitats d’ocupabilitat per als estudiants que s’acaben de graduar i els passos que el sistema d’educació superior Africà hauria de fer per tal de poder-les integrar a partir de la seva oferta formativa. Com per exemple, la implementació d’un ePortfolio innovador basat en competències dissenyat en el marc del projecte EPICA i dirigit a visibilitzar les competències d’ocupabilitat dels graduats.

La presentació realitzada a la Conferència EDEN 2020 va despertar l’interès d’altres participants i investigadors en les solucions proposades i en l’ePortfoli.

Per a obtenir més informació sobre el projecte EPICA i els seus resultats, podeu consultar el lloc web del projecte.

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta