Vuitè webinar obert "Treu-li el màxim profit al feedback" - Edulab

Vuitè webinar obert “Treu-li el màxim profit al feedback”

Tags: ,

La següent sessió del cicle de webinars ‘Docencia no presencial de emergencia‘ porta per títol “Treu-li el màxim profit al feedback” i serà impartida de forma virtual per Teresa Guasch i Anna Espasa el proper dimecres 29 d’abril.

En aquest webinar, Teresa Guasch, directora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i Anna Espasa, professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació i investigadores del grup de recerca EdOnline, es centraran en: què ha de contenir el feedback, com ha de donar-se (estratègies i metodologies), en quin moment, i sobretot, com impliquem als nostres estudiants perquè aprofitin el feedback (de mestre / professor, dels seus companys, o d’altres agents) i per tant, ells siguin els veritables protagonistes d’aquest procés de feedback.

Per participar en el webinar es requereix inscripció prèvia. Registra’t aquí.


 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta