Un nou curs MOOC com a resultat de la participació del grup Edul@b en el projecte europeu EMMA - Edulab

Un nou curs MOOC com a resultat de la participació del grup Edul@b en el projecte europeu EMMA

imatge-mooc

Els cursos MOOC (Massive Online Open Courses- Cursos online massius en obert) s’han convertit en una destacada pràctica educativa en la societat actual, ja que a més dels continguts d’un curs tradicional, aquests cursos proporcionen un entorn enriquit mitjançant recursos audiovisuals i interactius i possibiliten una estimulant comunitat digital en línia per a estudiants, professors i consultors.

Així mateix Edul@b ha participat en el projecte EMMA, que ha possibilitat una experiència educativa amb el desenvolupament d’una plataforma per allotjar i distribuir múltiples MOOCs europeus gratuïts en diversos idiomes.

Ser competent digital, per a viure i conviure en la societat en xarxa

Un dels resultats de la participació d’Edul@b en el projecte EMMA ha estat l’elaboració del curs “Ser competente digital, para vivir y convivir en la sociedad en red”, que començarà el pròxim 16 de novembre i que ha estat dissenyat per Montse Guitert, Teresa Romeu i Marc Romero, professors de l’Àmbit de Competències Digitals dels estudis de Psicologia i Ciències de l’educació i membres del grup Edul@b. En el seu desenvolupament han col·laborat Gemma Abellán (professora de l’àmbit de Competències Digitals) i Carles Bruguera (membre del grup Edul@b).

En el curs s’exploren els coneixements sobre competència digital necessaris per tal de participar satisfactòriament en la societat en xarxa i que serien: tecnologia digital, comunicació i col·laboració en línia, civisme digital, cerca i recuperació de la informació digital i elaboració, presentació i difusió de la informació digital. Aquest MOOC serà impartit en llengua castellana.

Inscriure’s al curs és gratuït i ben senzill: només cal registrar-se a la pàgina web d’EMMA, un cop registrat, podràs trobar el curs aquí (per inscriure-s’hi, cal clicar el botó “enrol”) i anar seguint el calendari de lliçons. Participa-hi per aprendre a ser competent digital avui en dia, t’hi esperem!


20 Comments

 • Idiomes

 • Last tweets

 • Entrades recents

 • Etiquetes

 • Subscripció

  Sí, soy humano*

  Se ha enviado un mensaje de confirmación; por favor, haga clic en el enlace de confirmación para verificar su suscripción.
  El email ya esta en uso
  Tienes que escribir un email
  Tienes que cliquear el captcha
  El captcha no es correcto
 • Meta